Gratis verzending vanaf €40 incl. btw voor de Benelux

Privacy policy

Portions is een bedrijf geregistreerd op naam van Hallez Frans in België onder het BTW nummer BE 0863 143 612 ("wij", "we", "onze", "ons"). De hoofdzetel is gelegen te Westmallebaan 26, 2980 Zoersel, België.
Wij zijn commercieel actief op www.portions.be (de "website", "site"). In deze Privacy Policy betekenen de verwijzingen naar "u" elke persoon die ons of de website gegevens verstrekt.

Bescherming van de persoonlijke levenssfeer

Portions hecht veel belang aan de privacy van de gebruiker van zijn website en respecteert daarom de wet op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer inzake de verwerking van persoonsgegevens. Wij zullen enkel maar informatie verzamelen wanneer dat voor ons noodzakelijk en relevant is in de communicatie naar u toe.
De Portions website is vrijblijvend te bezoeken en daarbij kan u informatie raadplegen zonder het doorgeven van persoonlijke gegevens. Als u echter overgaat tot het aankopen van producten uit onze webshop, dan bieden wij de mogelijkheid om u te registreren met een account en persoonlijke informatie (waaronder naam, adres en e-mailadres) in te vullen.
Portions verzamelt de door u verstrekte persoonlijke gegevens en behandelt ze in overeenstemming met de bepalingen van de wet van 8 december 1992 betreffende de verwerking van persoonsgegevens, gewijzigd door de wet van 11 december 1998. Hierin wordt rekening gehouden met de Europese richtlijn van 24 oktober 1995. De gegevens worden behandeld als vertrouwelijke informatie en worden noch uitgewisseld, noch verhuurd, noch verkocht aan derden, behalve om te voldoen aan wettelijke verplichtingen en in geval van uitdrukkelijk verzoek van de gerechtelijke autoriteiten of politiediensten.
De informatie wordt verzameld met oog op:

  • het correct kunnen afhandelen van uw aankopen of bestellingen.
  • bezoekers op onze website te identificeren.
  • het verwerken van uw online aankopen in ons computersysteem.
  • het voeren van de financiële administratie door Portions (financiële transacties met betrekking tot online aankopen).
  • het verstrekken van de door uw gevraagde informatie.
  • marketingdoeleinden (klantenvoordelen, direct mail, opiniepeilingen…)

Cookies

De website van Portions kan gebruik maken van cookies. Dit zijn kleine tekstbestanden die op de harde schijf van uw computer bewaard worden. Deze bevatten geen persoonlijke informatie, maar dienen om jouw volgend bezoek aan onze site te vergemakkelijken. U kan het gebruik van cookies uitschakelen in uw browserinstellingen. Hou er wel rekening mee dat daardoor het bezoek aan deze website minder vlot kan verlopen.

Uw persoonsgegevens

U kan uzelf, kosteloos en op verzoek, steeds verzetten tegen het gebruik van uw gegevens voor direct marketing. Daartoe kan u zich schriftelijk richten tot Portions, Westmallebaan 26, 2980 Zoersel, België.
U beschikt over een wettelijk recht op inzage en eventuele correctie van uw persoonsgegevens. U kan op elk ogenblik vragen dat uw persoonsgegevens uit het bestand van Portions verwijderd worden. U kan zich hiervoor wenden tot info@portions.be.
Door de website van Portions te gebruiken, aanvaardt u de op dat ogenblik geldige privacybeleid en gebruikersvoorwaarden. Portions behoudt zich het recht voor om op elk ogenblik dit privacybeleid te wijzigen, aan te passen of te vervangen zonder voorafgaande kennisgeving. Het is aldus raadzaam deze privacyverklaring regelmatig na te lezen.
Deze privacyverklaring valt onder de Belgische wetgeving.
Meer informatie over de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens, gewijzigd door de wet van 11 december 1998, waarin rekening wordt gehouden met de Europese richtlijn van 24 oktober 1995, vindt u terug op http://www.privacy.fgov.be.